Ehdolle Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi

Kymmenen Kokoomuksen Nuorten Liiton piirijärjestön puheenjohtajat ottivat tänään kantaa valintani puolesta KNL:n puheenjohtajaksi. Olen tästä tuenosoituksesta hyvin otettu ja kiitollinen. Alla tänään aiheesta lähetetty tiedote. Kannanotto 23.7.2009

Julkaisuvapaa HETI

Kannanotto:

Wille Rydman Kokoomusnuorten johtoon

Kokoomuksen Nuorten Liiton kaikkiaan 14:stä piirijärjestön puheenjohtajasta kymmenen on pyytänyt valtiotieteiden maisteri Wille Rydmania asettumaan ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi. Tämän haasteen Rydman on ottanut ilolla ja innostuneena vastaan. ”Olen otettu saamastani kannatuksesta ja siitä, että kauteeni varapuheenjohtajana on oltu tyytyväisiä”, Rydman kiittelee. ”Mikäli tulen valituksi, siirryn mielelläni täysipäiväisesti Kokoomusnuorten palvelukseen.”

Rydmanin vahvuuksiksi puheenjohtajat eri puolilta Suomea näkevät laajan asiantuntemuksen poliittisista asiakysymyksistä sekä kyvyn omaksua ja analysoida nopeasti uutta tietoa. ”Willellä on valmiuksia muodostaa vahvasti perusteltuja aatteellisia kantoja haastaviinkin asiakysymyksiin ja sitä kautta osaamisellaan johtaa liittoa oikean suuntaan”, toteaa Keski-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Hannu Murisoja. Myös Rydmanin kyky nähdä liitto maan laajuisena liikkeenä, joka ei voi ja jonka ei tule toimia pelkästään pääkaupunkiseudulla, on tärkeä ominaisuus kokoomusyhteisön tulevaisuuden kehittäjälle. ”Eri puolilla Suomea toimii paljon aatteellisia nuoria, joiden toimintatarmo syntyy halusta kehittää kotiseutujaan kokoomuslaisen aatteen pohjalta ilman henkilökohtaisia urapyrkimyksiä. Näitä nuoria Wille on valmis tukemaan, kuuntelemaan ja ohjaamaan”, kertoo Pohjois-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Carita Korhonen ja lisää, että Wille on aina innokas tulemaan tapahtumiin eri puolille Suomea ja jos ei kutsuja kuulu, niin hän kyselee myös tapahtumien perään.

Toimiessaan KNL:n varapuheenjohtajana sekä työskennellessään eduskunnassa Rydman on myös luonut valmiin kontaktiverkoston eduskuntaan ja kokoomustoimijoihin ympäri Suomen niin nuorten kuin emopuolueen osalta. ”Kun vankka osaaminen yhdistetään toimiviin henkilösuhteisiin, syntyy tuloksia”, korostaa Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Olli Knuuti. ”Toimivien henkilösuhteiden ohella Willen vahvuus on myös kyky ymmärtää politiikan psykologiaa ja analysoida oikeita tapoja viedä yhdessä sovittuja tavoitteita eteenpäin”, Knuuti linjaa.

”Lisäksi Rydman on luonteeltaan politiikkaan hyvin soveltuva. Hän pysyy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa, eikä hän hätkähdä vastoinkäymisistäkään, vaan jatkaa rakentavalla ja positiivisella luonteellaan eteenpäin. Willessä on sopiva sekoitus kunnianhimoa ja nöyryyttä politiikan johtopaikoille”, kiteyttää Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Laura Pirhonen.

Lisätietoja:

Wille Rydman, pj-ehdokas p. 050-5167651, wille.rydman(a)luukku.com

Kalle Isotalo, liittokokousneuvottelija p. 050-3296676, kisotalo(a)ulapland.fi

Olli Knuuti, puheenjohtaja Satakunnan Kokoomusnuoret ry p. 044-5629086, olli.knuuti(a)tut.fi

Heikki Rautala, puheenjohtaja Hämeen Kokoomusnuoret ry p. 040-7694252, heikki_rautala(a)hotmail.com

Laura Pirhonen, puheenjohtaja Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret ry p. 040-7062624, laura.pirhonen(a)gmail.com

Annaliisa Räsänen, puheenjohtaja Etelä-Savon Kokoomusnuoret ry p. 044-2603182, annaliisa.rasanen(a)hotmail.com

Juha Makkonen, puheenjohtaja Pohjois-Savon Kokoomusnuoret ry p. 0400-536381, jm(a)digislr.net

Carita Korhonen, puheenjohtaja Pohjois-Karjalan Kokoomusnuoret ry p. 050-3042898, carita.korhonen(a)joensuu.fi

Hannu Murisoja, puheenjohtaja Keski-Suomen Kokoomusnuoret ry p. 044-2853836, hannu.murisoja(a)gmail.com

Anssi Murtonen, puheenjohtaja Pohjanmaan Kokoomusnuoret ry p. 040-4842642, murtosen(a)gmail.com

Anne Lukkarila, puheenjohtaja Oulun Läänin Kokoomusnuoret ry p. 041-4356097, anne.lukkarila(a)gmail.com

Toni Onatsu, puheenjohtaja Lapin Kokoomusnuoret ry p. 040-8349832, toni.onatsu(a)gmail.com